5. Aan de slag met beleggen in Bitcoins

Je bent aangekomen bij het einde van deze cursus. Als jij alle hoofdstukken hebt doorlopen, ben je nu op de hoogte van de belangrijkste zaken omtrent het beleggen in bitcoins.

Een bitcoin ervaring rijker
Naast een algemene kennis over Bitcoin en Blockchain technologie kan je inschatten waar de kansen liggen op de markt van de bitcoins. Dit doe jij door gebruik te maken van de fundamentele en technische analyse. Daarnaast ben jij je er ook van bewust dat er ook risico’s zitten aan het beleggen in bitcoins. Jij weet nu hoe jij deze risico’s voor jezelf kunt beperken en hoe je hiermee kan oefenen.

Met deze tips ben je een stap verder te beleggen in bitcoins.

In onderstaande video zie je een interview van bekende trendwatcher Vincent Everts die spreekt met student Michael die geld verdient met Bitcoins en cryptocurrencies. Michael is gestart met handelen met Plus500 en heeft van € 25,- in een maand tijd € 1000,- gemaakt.

 

Heb je deze video al bekeken?

Wil je overstappen naar “Echt Geld” handelen in Bitcoins CFD? Dan is dat mogelijk via Plus500, het is mogelijk om al met € 100,- te starten. Klik op elk gewenst moment op “Wisselen naar echt geld” om te starten:

5. Aan de slag met beleggen in Bitcoins
5 (100%) 22 votes