Gratis Bitcoins ontvangen?

Hoe vergaar je bitcoins?

Er zijn verschillende manieren om aan bitcoins te komen. Je kunt om te beginnen naar verschillende sites gaan waar je advertenties bekijkt. Als je dat doet, kun je gratis bitcoins vergaren die je vervolgens zelf weer kunt uitgeven. Een andere manier die we reeds genoemd hebben is het minen. Als je je aanmeldt bij een miningpool kun je samen met anderen bitcoins delven. Deze manier gaat sneller en door de gebundelde rekenkracht van de verschillende computers samen kun je er ook meer bitcoins mee vergaren. Op verschillende sites kun je gratis Bitcoins ontvangen. Bij sommige sites moet je er wat voor doen en op andere sites is het een kwestie van geluk hebben. De meeste aanbieders hopen dat je naar de reclames op hun site kijkt.  Je zal niet gelijk rijk worden van het aantal bitcoins die je hier voor ontvangt, maar als de koerst blijft stijgen, kan je best een leuk bedrag ermee verdienen.

eerste drie geen log in..

Cointasker
Free bitcoins

freebitcoin
Ontvang gratis elk uur 300 satoshi tot mogelijk 0,3 BTC!

qoinpro
Registreer je gratis en ontvangen elke dag een paar bitcoins, maar ook litecoins etc.  Je hoeft verder niks te doen, !

QoinPro.com: Free Bitcoins every 24 hours


luckycheckin ?

 

 

999dice.com | 99,9% Dobbelstenen uitbetaling | Verdien BTC/Doge/LTC met 50/50 Referral programma | Speel & Chat

 

[row]

[col span=”3″ span__sm=”6″]

[ux_image]

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

[button text=”Naar site”]

[/col]
[col span=”3″ span__sm=”6″]

[/col]
[col span=”3″ span__sm=”6″]

[/col]
[col span=”3″ span__sm=”6″]

[/col]

[/row]

 

nieuwe accounts

bitsforclicksgratis bicoins krijgenBitcoins ontvangen met het bezoeken van websites. Je moet wel 10 sec to max 60 sec op de pagina blijven.